Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

"ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ": Το νέο τραγούδι του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗ!

Κυκλοφόρησε το νεό τραγούδι του ταλαντούχου Αντώνη Αναδρανιστάκη που έγραψε τους στίχους ο Νεκτάριος Ανυφαντάκης και έκανε την ενορχήστρωση-παραγωγή ο ίδιος ο Αντώνης Αναδρανιστάκης!


Η φιλία με τον διάσημο μαντιναδολόγο - στιχουργό Νεκτάριο Ανυφαντάκη μετρά κάποια χρονιά, και στο στάδιο αυτό ωρίμασαν οι συνθήκες για την πολυπόθητη συνεργασία. Ο στίχος μίλησε κατευθείαν στην καρδιά του Αντώνη Αναδρανιστάκη, το πάντρεψε με την μουσική του, και έντυσε με εικόνα το νέο του τραγούδι, με τίτλο «ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ».


 Σε συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτέχνης, εν μέσω άλλων, ανέφερε σχετικά με την δημιουργία του τραγουδιού και video clip: "Με παθιάζει να ακούω καλό στίχο. Και τα ερωτικά τραγούδια, έχουνε πολλά μηνύματα. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος γενικά. Δίνω την ψυχή μου σε ότι αγαπώ. Και με το τραγούδι αυτό, έκανα το ίδιο. Το αγάπησα, το πόνεσα και βγήκε από την ψυχή μου. Τώρα το αποτέλεσμα, θα κριθεί από το πόσο ο κόσμος θα το αγαπήσει. Τα τραγούδια τα δημιουργείς και από εκεί και πέρα τα χαρίζεις απλόχερα στην ατομική φαντασία του εκάστοτε ακροατή. 


Δεν ξέρω ο Νεκτάριος Ανυφαντάκης τι είχε κατά νου όταν έγραψε το κομμάτι. Αυτό που θα μπορούσα να πω εγώ, είναι το πώς βίωσα εγώ όταν το τραγούδησα και τι σήμαινε για εμένα η κάθε λέξη. - Συμβαίνει κάποια στιγμή στη ζωή κάτι σπουδαίο. Τυχαίνει να συναντήσεις έναν άνθρωπο, που απ’ την πρώτη στιγμή που θα τον αντικρίσεις θα καταλάβεις πως θα γίνει ο άνθρωπός σου. Αυτό το πρόσωπο για το οποίο είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Έτσι είναι με τα έντονα συναισθήματα, εισβάλλουν ξαφνικά μέσα στην ψυχή σου και τα αλλάζουν όλα, σε καταλύουν, σε αλλάζουν, είναι πέρα από σένα, δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Και φτάνεις σε σημείο να πεις... ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!


" Θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους φίλους/ συνεργάτες μου που αν και το τραγούδι μετρά λίγες ώρες κυκλοφορίας, το αγκάλιασαν με όλη την αγάπη τους και συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα της οπτικοακουστικής πραγματοποίησης του κομματιού. 

Τον Νεκτάριο Ανυφαντάκη με την αστείρευτη έμπνευση, την μοναδική πένα του και το ασυγκράτητο πάθος του, που μου εμπιστεύτηκε τους μαγικούς στίχους του. 

Τον Γιώργο Κωνσταντάκη για την σκηνοθεσία του βίντεο αλλά και την παραγωγή στο στούντιο του. Με αγάπη και μεράκι δούλεψε πάνω στο κομμάτι και κατάφερε να αποδώσει σε εικόνα όλη την ουσία του στίχου. 

Τους αξιόλογους μουσικούς που συνόδεψαν την μουσική απόκρουση του τραγουδιού, κιθάρα μπάσο ο Χρήστος Τζελεπόπουλος και κρουστά ο Σίμος Κουφάκης.  


Και φυσικά τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου