Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

"HORIZON": Στο Λαγανά Ζακύνθου η γευστική εμπειρία περνά σε άλλο επίπεδο!


Το νησί της Ζακύνθου είναι γνωστό τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες ως ένας τουριστικός προορισμός με καταπληκτικές θάλασσες, όμορφα χωριά και φυσικά με έντονη διασκέδαση. Πολυδιαφημισμένο αλλά και προσιτό, το σίγουρο είναι πως δεν θα απογοητεύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Οι παραλίες της Ζακύνθου έχουν την ιδιαίτερη ομορφιά του Ιονίου Πελάγους, με κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά, που όποιος βουτήξει σίγουρα μαγεμένος θα προγραμματίσει ξανά την επόμενη επίσκεψη στο νησί!


Από τις γνωστότερες παραλίες της Ζακύνθου είναι εκείνη του Λαγανά, από τις ωραιότερες και μάλιστα προστατευμένη περιοχή καθώς εδώ γεννάνε τα αυγά τους οι χελώνες καρέτα-καρέτα. Μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με μήκος 9 χλμ. Στο κοσμοπολίτικο Λαγανά ανακαλύψαμε περπατώντας στην παραλία, ένα όμορφο παραδοσιακό εστιατόριο οπού ο συνδυασμός ξύλου – πέτρας δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση στην πλανεύτρα μαγευτική αμμουδιά. Όντως η θέα είναι ανεπανάληπτη όταν ο ήλιος βασιλεύει και τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψεις τους χρωματισμούς του ουρανού και τις φωτοσκιάσεις που σχηματίζονται στο απέραντο γαλάζιο. Είναι γνωστό εξάλλου πως τα παραθαλάσσια ταβερνάκια εξισορροπούν την καλοκαιρινή επιλογή μετά το μπάνιο.

Αποτελώντας θεσμό για το ντόπιους αλλά και τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, στο εστιατόριο HORIZON θα κάνεις μια γαστρονομική βουτιά υψηλής αισθητικής ανάλαφρης κομψότητας που δένει με την Ζακυνθινή ατμόσφαιρα. Μέσα από ένα πλούσιο μενού με στοιχεία ευρύτερης μεσογειακής κουζίνας και με τους ιδιοκτήτες να μετρούν αρκετά χρόνια στο… κουρμπέτι, είτε επιλέξετε να φάτε ψάρια και θαλασσινά ακριβώς δίπλα στο κύμα, είτε είστε δεινοί κρεατοφάγοι μην ανησυχείτε! Το σίγουρο είναι ότι θα φάτε πολύ καλα!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία τα δροσερά cocktail που απολαύσαμε στις ξαπλώστρες κάνοντας τις βουτιές μας!


Εκτός από τα φροντισμένα πιάτα τους, τις πλούσιες μερίδες αλλά και τις «βατές» τιμές, το εστιατόριο HORIZON έχει άλλο ένα ατού: γρήγορο και ευγενικό σέρβις που κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά και ιδιοκτήτες που σαν τους γνωρίσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεις φίλος τους. Φυσικά δεν λείπουν και οι VEGAN προτάσεις.  Όλα τα πιάτα σερβιρισμένα σε μοντέρνο στυλ που με μεγάλη φροντίδα επιμελείται ο σεφ του εστιατορίου.  


Το μενού μας ξεκινά με μια σειρά από εκλεπτυσμένα ορεκτικά όπως τα εξαιρετικό "Μύδια φούρνου γεμιστά με κρέμα μυρωδικών και παρμεζάνα", "Σαλάτα Ηorizon", " Πατάτες ογκρατεν " και "Σκορδοψωμο με τυρί με φρέσκο ζυμάρι". Και δίνει πάσα στα κυρίως πιάτα με πρωταγωνίστρια την "Αστακομακαρονάδα" και ακολουθούν "Jack daniels burger ", "Αρνί κλέφτικο", "Χοιρίνό φιλέτο μαυροδάφνης" και "Μοσχαρίσιο φιλέτο παρμεζάνας".  

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της κουζίνας σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει μια μοναδική προσέγγιση στο φαγητό, με φόντο τη θάλασσα, τον ήλιο και το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι!

Το φινάλε υπέγραψε το επιδόρπιο με μια ποικιλία γλυκών να παρελάσουν μπροστά μας. "Τηγανιτό παγωτό", "Ζακυνθινή φρυγανιά", "Cheese cake" και φυσικά "Φρεσκοψημενες Βάφλες με παγωτό"! 


Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το εστιατόριο HORIZON, από εκει και πέρα αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών να σε ταξιδέψουν σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!


Horizon
Url: www.horizonzante.gr
Email: horizonzante@gmail.com
Τηλ: 2695052791 Κιν: 6977369554
Ζάκυνθος, Περιοχή: Λαγανάς - Τ.Κ.: 29092 - Διεύθυνση: Λαγανάς Παραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου