Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΚΛΗΡΩΣΗ 25/10/2020 Διάρκεια: 14/10 - 24/10 Οι εκδόσεις Anubis και το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜ», του Γιώργου Ζορμπά!

 ΚΛΗΡΩΣΗ 25/10/2020 

Διάρκεια: 14/10 - 24/10

 σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου: 
«Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜ», του Γιώργου Ζορμπά!
Βήματα συμμετοχής στην κλήρωση:
1. Κάντε like στη σελίδα «Ο Κώδικας της Δημιουργίας» στο Facebook
2. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα (όνομα-επώνυμο) του βιβλίου www.thecodeofcreation.com
3. Αφήστε το σχόλιο σας στην ανάρτηση του διαγωνισμού μας!
4. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 
 Στο συγκεκριμένο ανάγνωσμα θα δούμε τα προσωπεία να πέφτουν και να αποκαλύπτονται τα αληθινά τους πρόσωπα. Η κακία, το μίσος, ο φθόνος, ο σφετερισμός και η διαφθορά έρχονται σε σύγκρουση με την καλοσύνη, την αγάπη, την ηθική και το έννομο συμφέρον. Άλλοτε νικητές είναι οι μεν και άλλοτε οι δε.
Κάθε ήρωας έχει και τους δικούς του κώδικες ηθικής και ανηθικότητας, ασχέτως της χώρας καταγωγής του. Οι άνθρωποι γίνονται θηρία και αποκαλύπτουν το ψυχρό τους πρόσωπο. Η υποκρισία μερικών διαφαίνεται σε όλη την εξέλιξη της ιστορίας.
Η εξουσία γίνεται η ναυαρχίδα των αδιάλλακτων και διεφθαρμένων ατόμων. Μπροστά σε αυτήν οι άνθρωποι –η μάζα κοινώς– χάνουν την υπόστασή τους, την αξία τους και τη σπουδαιότητά τους.
Τα μεγάλα μυαλά γίνονται η κορωνίδα των τεχνολογικών επιτευγμάτων. Η επιστήμη συνεχώς εξελίσσεται και κάνει τεράστια άλματα.
Ανυπομονώ για τη συνέχεια και να μάθω την πορεία των ηρώων του βιβλίου. Αναμφισβήτητα, κατάφερε να με κερδίσει, να το αγαπήσω, να το εντάξω σε ένα από τα πιο όμορφα αναγνώσματά μου και εύχομαι το ίδιο να πετύχει και με εσάς! Αξίζει να του δώσετε την προσοχή σας και να βυθιστείτε σε έναν κόσμο τόσο μακρινό μα και τόσο κοντινό, γεμάτο αινίγματα, μηνύματα, την αληθινή όψη της ζωής και των ανθρώπων που αποτελούν την παγκόσμια κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου