Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 16/6/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ΕΝΑ αντίτυπο του βιβλίου « Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» από τον συγγραφέα Αντώνη Αντωνιάδη!



ΚΛΗΡΩΣΗ 16/6/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ΕΝΑ αντίτυπο του βιβλίου 
« Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» από τον συγγραφέα Αντώνη Αντωνιάδη!
Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα Antonis Antoniades
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!

trailer του βιβλίου

Ένα έπος για τον Ήρωα που όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας… 

Με χαρά οι Εκδόσεις Οξύ επανεκδίδουν το βιβλίο που τόσο αγαπήθηκε από το ελληνικό –και όχι μόνο- αναγνωστικό κοινό! Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, το συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα του Αντώνη Αντωνιάδη επιτέλους επανακυκλοφορεί!

Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ είναι βασισμένος στα γεγονότα που εξιστορεί ο Ηρόδοτος για τον μοναδικό επιζώντα των Θερμοπυλών, τον Αριστόδημο, ο οποίος κατηγορήθηκε από τους υπόλοιπους Σπαρτιάτες ότι δείλιασε και δεν έπεσε στη μάχη μαζί με τους συμπολεμιστές του και τον βασιλιά Λεωνίδα. Εκείνος, όμως, αποφάσισε να τους αποδείξει πως τα συμπεράσματά τους ήταν λανθασμένα και οι χαρακτηρισμοί τους άδικοι.

Ένα έπος για την ανθρώπινη δύναμη και αποφασιστικότητα, για τον άνθρωπο που βάλλεται από παντού, παρόλο που έχει δίκιο. Για όλους εκείνους που η αδικία τούς πνίγει και οι σκληρές κοινωνικές συνθήκες τούς οδηγούν στην απόγνωση. Ο Αριστόδημος θα βαδίσει τον δρόμο του Ήρωα που όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην Ιταλία το 2013 από τον εκδοτικό οίκο Longanesi και το 2018 από την εφημερίδα Corriere della Sera.

Βιογραφία συγγραφέα:

Ο Αντώνης Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Άλτενα της Γερμανίας. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του περιοδικού «Άβατον» και διευθυντής του περιοδικού «Μυστική Ελλάδα». Το 2003 οργάνωσε την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «Άγνωστες Πύλες» που προβλήθηκε στην ΕΤ3. Τα ιστορικά μυθιστορήματά του Ο Λύκος της Σπάρτης και το Εκστρατεία στην Έρημο, κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία και στην Ιταλία, όπως και το μυθιστόρημα μυστηρίου Δαιμόνιος Βάκχος. Από τις εκδόσεις Οξύ κυκλοφορεί επίσης το Νεκρονομικόν. Το Χειρόγραφο των Νεκρών

«Επικό, όπως τα μυθιστορήματα του Valerio Massimo Manfredi. Με καταιγιστική δράση, όπως η ταινία 300».

– Corriere della Sera

«Ένα αναμφισβήτητα συναρπαστικό μυθιστόρημα».

– Thriller Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου