Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 1/1/2022 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σε συνεργασία με το κατάστημα Papadakos Bikes σας χαρίζει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Smooth της Ελληνικής εταιρείας Orient!


ΚΛΗΡΩΣΗ 1/1/2022
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σε συνεργασία με το κατάστημα
Papadakos Bikes σας χαρίζει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο
Smooth της Ελληνικής εταιρείας Orient αξίας 1900 ΕΥΡΩ!
Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα Papadakos Bikes
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού και TAG 2 φίλους σας
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Υ.γ. Ο διαγωνισμός τρέχει παράλληλα στο λογαριασμό μας στο INSTAGRAM!

Το Smooth της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με τροχούς 28'' ηλεκτρική υποβοήθηση στην μεσαία τριβή! Με αλουμινένιο πλαίσιο, ταχύτητες Shimano, αλλά και ανάρτηση με κλείδωμα, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο! Διαθέτει οθόνη LCD, φανάρια, φτερά και σταντ. Με μοτέρ της BAFANG ισχύος 250W και μπαταρία PHYLION 36V 13Ah, επιτρέπει να διανύουμε χιλιόμετρα ξεκούραστα.Με μια πλήρη φόρτιση (5-6 ώρες) μπορείτε να καλύψετε 50 – 80 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους. Το ποδήλατο λειτουργεί και σαν συμβατικό χωρίς να ενεργοποιήσουμε το μοτέρ και για την συντήρηση του ισχύει ότι για κάθε ποδήλατο της ORIENT. Επιπλέον, παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση για μοτέρ – μπαταρία. 

Το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής, σημαίνει άθληση και ψυχαγωγία, εύκολη και ανέξοδη μετακίνηση, κομψότητα και υγεία, και ποδήλατο στην Καρδίτσα σημαίνει "ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ"! Το μεγαλύτερο κατάστημα δικύκλων με μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων, μοτοσικλετών, scouter, αξεσουάρ και εξειδικευμένο συνεργείο! 

Σε ειδικό κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στην Καποδιστρίου 67 στην Καρδίτσα, θα βρείτε ποδήλατα όλων των γνωστών εταιριών, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό του ποδηλάτη σε ανταλλακτικά, σε ρουχισμό και σε προστατευτικά. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το ποδήλατό σας στα καταστήματα "ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ". 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2441020839. 

Mail: papadakossa@yahoo.gr 

 Site: http://www.papadakossa.gr 

Facebook:https://www.facebook.com/papadakosbikes/ 

Instagram: Papadakos_sa 

Το προσωπικό θα σας συμβουλέψει για την σωστή αγορά του ποδηλάτου και οι έμπειροι τεχνικοί θα σας προσφέρουν ένα πλήρες και εγγυημένο service.


1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά για το εξαιρετικό δωρο που μας προσφέρετε!! Παντα ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ και καλες δουλειες!!! Καλες γιορτές με υγεία και πολλά χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή