Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10/08/2018 Οι Εκδόσεις Εllinika Grammata προσφέρουν στα μέλη της ομάδας μας 3 αντίτυπα του βιβλίου "ΤΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΧΡΟΝΙΑ" της Ελίζαμπεθ Τζέιν Χάουαρντ.


ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10/08/2018
Οι ΕΚΔΌΣΕΙΣ Ellinika Grammata
  προσφέρουν στα μέλη της ομάδας μας 3 αντίτυπα του βιβλίου 
"ΤΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΧΡΟΝΙΑ"
της Ελίζαμπεθ Τζέιν Χάουαρντ.

Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα Ellinika Grammata
  3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΑΝΤΗΣH στην ερώτηση του διαγωνισμού μας:
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ?


*Οι τυχεροι της κλήρωσης θα παραλάβουν τα βιβλία 
την πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το εμβληματικό αυτό έργο ενέπνευσε την ομώνυμη τηλεοπτική και ραδιοφωνική σειρά του BBC που αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της οικογένειας Κάζαλετ. 
Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς «Το χρονικό της οικογένειας Κάζαλετ», όπου παρακολουθούμε τις ζωές των ηρώων μέχρι την «αφελή» διακήρυξη της ειρήνης από τον τότε πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Άρθουρ Νέβιλ Τσάμπερλεν, μετά την Διεθνή Συνδιάσκεψη του Μονάχου το 1938.
Τοποθετείται στο Χόουμ Πλέις του Σάσεξ το 1937. Τρεις γενιές της οικογένειας κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο στο υπέροχο εξοχικό τους στη βρετανική εξοχή.
Η ιστορία ξετυλίγεται σε δύο καλοκαίρια, όπου οι Κάζαλετ απολαμβάνουν τα γεύματά τους, κάνουν περιπάτους και ακούνε μουσική. Όλη η οικογένεια μαζί στην ειδυλλιακή εξοχική οικογενειακή κατοικία στην καρδιά του Σάσεξ. Παρακολουθούμε τις ζωές τους και μας γοητεύουν με τις περίπλοκες σχέσεις τους, τους ανείπωτους φόβους τους και τα μυστικά τους πάθη που συνθέτουν τον πολυτάραχο βίο τους.
Όταν τα σύννεφα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αρχίζουν να πυκνώνουν, τότε όλα αλλάζουν. 
Πρόκειται για ένα κλασσικό μυθιστόρημα εποχής, όπου αποτυπώνεται η βρετανική αστική τάξη των αρχών του 20ού αιώνα.
Είναι «μια γοητευτική, αιχμηρή, συναρπαστική νουβέλα, που θα τη λατρέψετε και θα τη μοιραστείτε», σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

1 σχόλιο: