Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΨΗ γαι το βιβλίο "12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ", Κώστας Χαρδαβέλλας και Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ, με την ματιά της ΕΥΑΣ ΝΑΤΣΗ


 
Γυναίκες, γυναίκες πολλές

Πάρα πολλές,

Όμως ποτέ,

Ποτέ δεν είναι αρκετές!!!

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον ήρωα του βιβλίου μας τον Βάνια Βενιέρη, ο οποίος είναι ένας πολύ πετυχημένος δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία όχι μόνο στο δημοσιογραφικό κύκλο και δημόσια, αλλά πολύ έμπειρος και στις σχέσεις με τις γυναίκες καθώς ουκ ολίγες έχουν περάσει από το κρεβάτι και από την ζωή του.
Η μεγάλη του αδυναμία λοιπόν οι γυναίκα με ότι συνεπάγεται ο όρος. Αυτή η μεθυστική έλξη του αντίθετου φίλου έσερνε για πολλά χρόνια τον Βάνια πίσω από κάθε θηλυκό που γνώριζέ.
Ο κος Βενιέρης συστήνεται ως ένα πρόσωπο επιτυχημένο και φτασμένο επαγγελματικά, διαπλεκόμενο της εξουσίας, και παράλληλα σκληρό και αδίστακτο. Η επιτυχία του όμως στην επαγγελματική ζωή και παράλληλα η οικονομική δυναστεία που του έχει επιφέρει όλο αυτή η επαγγελματική επιτυχία, τον έχει κάνει σκληρό σαν χαρακτήρα σε σημείο να μην υπολογίζει και σέβεται καμιά γυναίκα που περνά από την ζωή του. Όσο αγαπητός είναι στον κόσμο, τόσο απάνθρωπα χειρίζεται τις γυναίκες που γνωρίζει. Με τις περισσότερες οι σχέση του είναι τυπική (one night stand) και πέρα από αυτό χάρηκα για την γνωριμία, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Με κάποιες όμως από αυτές, έφτασε σε πιο προχωρημένη σχέση, υπερέβη τους κανόνες του και δημιούργησε μεγαλύτερες σχέσεις αλλά το τέλος πάντα ίδιο. Να παίζει με τις ψυχές τους τάζοντας τους όνειρα για ένα όμορφο μέλλον μαζί, και στο τέλος αφού έχει οργώσει την ψυχούλα και το κορμάκι τους, να τις πετά σαν αποτσίγαρα στο τασάκι.

Έλα όμως που θα έρθει κάποια στιγμή. Που όλα εδώ πληρώνονται και οι αμαρτίες του παρελθόντος θα επιστρέψουν με την μορφή της Νέμεσης, απειλώντας να του τινάξει στον αέρα την λαμπερή του καριέρα.  Η κλεψύδρα του χρόνου αρχίζει να μετρά αντίστροφα, και ο διάσημος και πετυχημένος κος Βανιέρης, καλείτε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το μεγάλο κακό που έχει προκαλέσει. Μια εβδομάδα, μέχρι και η τελευταία σταγόνα στην κλεψύδρα να τελειώσει και να σκάσει η μεγάλη βόμβα. Θα καταφέρει άραγε ο Βανιας να προλάβει το κακό? Η μήπως θα τυλιχτεί ο ίδιος στα δίχτυα της περίπλοκης ζωής που έχει κάνει?

12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 12 διαφορετικές ιστορίες, κεντρικός πυρήνας η σχέση ανδρών-γυναικών. Μεγάλη η πρόκληση για πατέρα και γιό, να αποφασίσουν να γράψουν ένα τέτοιο βιβλίο που σίγουρα είχαν διαφορετική ματιά στην έκβαση της κάθε υπόθεσης. Μπορεί το επάγγελμα του μπαμπά του κου. Κωστα Χαρδαβέλλα να βοήθησε πολύ ώστε να βγεί πολύ ρεαλιστικό το αποτέλεσμα, πιστεύω όμως πως η ρομαντική και πιο ευαίσθητη πινελιά του Κωνσταντίνου έδεσε τις βάσεις για το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Το βιβλίο 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, έχει τα πάντα. Ιστορίες αγάπης, έρωτα, ίντριγκες, πάθη, λάθη, φιλία, εξουσία , διαπλοκή, βρωμιά, αγωνία και ανατροπές. Πολλές ανατροπές που κρατούν τους αναγνώστες σε αναμμένα κάρβουνα όχι μόνο να μάθουν την αλήθεια αλλά και να είναι παρών μέχρι το τέλος. Θα τα καταφέρει να σταματήσει την κλεψύδρα;

Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Διαβάστε το και είμαι σίγουρη πως θα βιώσετε την ίδια αγωνία με μένα! Συγχαρητήρια Κωνσταντίνοι2!!!


τις σχέσεις Ανδρών-Γυναικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου