Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΆΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΤΟ ΤΊΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΊΑΣ", ΆΡΙΑ ΣΩΚΡΆΤΟΥΣ, εκδόσεις ΕΞΗ, με την ματιά της ΒΑΣΩΣ Π.


   Η ευτυχία δεν πορεύεται μόνη της. Παντα πρέπει να πληρώσεις ένα τίμημα γιαυτην... Τίποτα δεν χαρίζεται, πάντοτε κάτι παίρνεις και κάτι χάνεις.
Η Ευγενία είχε όμορφη παιδική ηλικία δίπλα σε δύο γονείς που της πρόσφεραν μόνο αγάπη.Μεχρι που η ζωή της ανατράπηκε. Αναγκασμενη από την ίδια τη ζωή, αγωνίζεται καθημερινά ψάχνοντας για ένα όνειρο, μία ευκαιρία για να αποκτήσει όλα όσα στερήθηκε...

Η Μαρλέν ζούσε μια άνετη ζωή μέχρι που ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.Εγκαταλελειμενη από την οικογένειά της αναγκάζεται να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να ξεκινήσει από την αρχή.
Πίσω από το προσωπείο της δυναμικής και πολλές φορές σκληρής γυναίκας κρύβεται ένα μυστικό που αν αποκαλυφθεί θα καταστρέψει όλα όσα έχει δημιουργήσει.

    ΕΥΓΕΝΊΑ-ΜΑΡΛΕΝ: δύο γυναίκες που αγωνίζονται για να τα καταφέρουν χωρίς να χάσουν τον εαυτό τους.Δυο γυναίκες που ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο και κινδυνεύουν να καταστραφούν.Δυο γυναίκες που συνδέονται άρρηκτα και που όταν έρθει η ώρα της εξιλέωσης και λύτρωσης θα πρέπει να πληρώσουν το αντίστοιχο τίμημα.
 

   Η πρώτη μου γνωριμία με την συγγραφέα σε ένα βιβλίο που μου άρεσε πολύ. Με γραφή που ρέει και δεν κουράζει. Οι χαρακτήρες είναι ανθρώπινοι και προσιτοί και συμπάσχεις μαζί τους. Η παράλληλη σύνδεση των δύο ιστοριών, που η μία διαδέχεται την άλλη και οι συνεχείς ανατροπές σε κρατούν σε εγρήγορση και αγωνία μέχρι το τέλος.
 

   Ένα βιβλίο που μου άρεσε πολύ από το εξώφυλλο και με συνεπήρε με την ιστορία του.
Σας το προτείνω!!!!💞💞💞

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου