Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΕΦΙΑΛΤΕΣ~ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΨΥΧΉΣ", ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΕΛΟΥΔΟΥ ΑΠΟΚΟΤΟΥ, εκδ'οσεις ΠΗΓΗ, με την ματιά της ΒΑΣΩΣ ΠΑΡΑΜΠΑΤΗ

ΕΦΙΑΛΤΕΣ~ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΨΥΧΉΣ ☠️👻💀

ΑΡΤΈΜΙΣ ΒΕΛΟΥΔΟΥ ΑΠΟΚΟΤΟΥ

Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ 📙📖🔖✒️

Μόλις τελείωσα το πρώτο βιβλίο της υπέροχης αυτής τριλογίας.Η πρώτη μου γνωριμία με τη συγγραφέα Άρτεμις Βελουδου Αποκοτου σε μία σκοτεινή ερωτική ιστορία που σε παρασύρει και σε καθηλώνει από την αρχή και σε κρατάει δέσμιο μέχρι να τελειώσει.
Ο Ρέιμοντ ήταν επικίνδυνος, τουλάχιστον στην αρχή!!!!Οι ουσίες,το αλκοόλ και η άκρως επικίνδυνη ζώη του που τον έφτασε στο κατώφλι του θανάτου θα γίνουν οι αιτίες για να μετακομίσει στο Ντανγουιτς,στην Αγγλία,στο σπίτι των παππούδων του.
 Προκειμένου να αποφύγει την φυλακή βρίσκεται εγκλωβισμένος και εξορισμένος σε ένα ζοφερό χωριό.Αναγκαζεται να αλλάξει τον τρόπο ζωής του δουλεύοντας στην πανσιόν των παππούδων του στην αρχή και σταδιακά και τον ίδιο του τον εαυτό.Γνωριζει την Ονορα , ένα μυστήριο κορίτσι,το Φρικιό όπως την αποκαλεί αρχικά,που εισβάλλει στη ζωή του αλλά και στο μυαλό του.Στην αρχή τη μισεί αφού είναι αναγκασμένος να δουλεύει μαζί της, αλλά στη συνέχεια του γίνεται έμμονη ιδέα καθώς θέλει να ανακαλύψει τί συμβαίνει στη ζωή της.
Η Ονορα,το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα και τα αξεπέραστα προβλήματα της!!!
Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα τους που άλλοτε τους οδηγεί στο φως και άλλοτε στο σκοτάδι!
Ο Ρέιμοντ στο πλευρό της πάντα, θέλει να ανακαλύψει ότι την αφορά...Οι αποκαλύψεις όμως είναι τρομερές: γεμάτες θρύλους, φαντάσματα και ήχους που τους αντιλαμβάνονται μόνο αυτοί οι δύο...και η αλήθεια παραπαίει ανάμεσα στο πραγματικό και στο φανταστικό...
Ένα μαγευτικό βιβλίο και απόλυτα ατμοσφαιρικό που μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία του σελίδα.Τα συναισθήματα που βίωνα ήταν αντίστοιχα των ηρώων, μια φωτεινά και μια σκοτεινά.
Ένας υπέροχος και απόλυτος έρωτας!!!
Αγάπησα τον Ρέιμοντ και με συγκίνησε η πλήρης μεταμόρφωση του από έναν "ανώριμο" νεαρό σε έναν ολοκληρωμένο και βαθιά ερωτευμένο άνδρα που μπορεί να κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του!!!
Η τελευταία σκηνή του βιβλίου μου έκοψε την ανάσα κυριολεκτικά... ανυπομονώ να συνεχίσω το 2ο!!!
Πολλά συγχαρητήρια στη συγγραφέα!!!
Σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε,θα σας παρασύρει σε κόσμους φανταστικούς!!!,❣️❣️❣️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου