Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΚΛΗΡΩΣΗ 26/11 Λίγο πριν την κυκλοφορία της συναρπαστικής συνέχειας της σειράς φαντασίας, μυστηρίου και δράσης του Βασίλη Αλεξανδρόπουλου, «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ», ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Στο μονοπάτι του πεπρωμένου». Το βιβλίο είναι μια ευγενική προσφορά του συγγραφέα!

 

ΚΛΗΡΩΣΗ 26/11

Λίγο πριν την κυκλοφορία της συναρπαστικής συνέχειας της σειράς φαντασίας, μυστηρίου και δράσης του Βασίλη Αλεξανδρόπουλου, «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ», ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Στο μονοπάτι του πεπρωμένου»

Το βιβλίο είναι μια ευγενική προσφορά του συγγραφέα!
Διάρκεια: 06/11-26/11
Βήματα συμμετοχής στην κλήρωση:

1. Κάντε like στη σελίδα Τα Μυστικά Των Κόσμων-Βιβλία-Vasilis Alex στο Facebook . 

 2. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του βιβλίου https://tamystikatwnkosmwn.gr

3. Αφήστε το σχόλιο σας στην ανάρτηση του διαγωνισμού μας!
3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 ΒΙΒΛΙΟ 1:

Ένας άνδρας  και μια γυναίκα μιας μυστήριας φυλής φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό. Εκείνη τη νύχτα όμως… μια σκοτεινή θέληση είχε στραφεί πάνω τους! Φοβερές, σκοτεινές μορφές  που αποζητούσαν το θάνατο του νεογνού! Oι γονείς τότε δρουν άμεσα! Σώζουν το παιδί τους στέλνοντάς το σε έναν κόσμο διαφορετικό! 

Σε αυτόν τον νέο κόσμο, το μωρό με το όνομα Σιγκν, αναθρέφεται από ένα γέροντα. Μεγαλώνει μαζί του σε ένα ήσυχο χωριουδάκι μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του! Όμως τα χρόνια ξεγνοιασιάς του Σιγκν διακόπτονται απότομα, τη στιγμή που παράξενα γεγονότα έρχονται και στοιχειώνουν τη ζωή του. 

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΟ BOOK TRAILER:

 Τα Μυστικά Των Κόσμων: Στο Μονοπάτι Του Πεπρωμένου - Βιβλίο 1ο

Τα γεγονότα αυτά είναι το έναυσμα  της επιστροφής του Σιγκν στον κόσμο όπου ανήκει, μα αγνοεί! Τώρα… έφτασε η στιγμή να εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίο γεννήθηκε!

Κάθε ήρωας πρέπει να εκπληρώνει το πεπρωμένο του! Με οποιοδήποτε κόστος… με οποιοδήποτε τίμημα! 

Εσείς; Θα ακολουθήσετε;


ΒΙΒΛΙΟ 2:


 Ο Σιγκν, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει τον Νορ, προσπαθεί να αφήσει πίσω το πρόσφατο παρελθόν του και όσα τον στοίχειωναν. Πεπεισμένος πως έχει κάνει τη σωστή επιλογή, δεν αφήνει στιγμή από τις σκέψεις του την επιστροφή του στο χωριό Έιμερν και τον αγαπημένο παππού Γκέρμι. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, δεν αργεί να αντιληφθεί πως ο κόσμος εκεί  έξω δε θυμίζει σε τίποτα εκείνον που άφησε πίσω του, φτάνοντάς τον πολλές φορές στο σημείο να σκεφτεί: «Ποιο χέρι και τι νους έχει φτιάξει όλα αυτά; Αφύσικα όλα…» Αφύσικα όσο κι ο ίδιος. Φόβος και ανησυχία αδράχνουν το μυαλό και τις σκέψεις του. Και όταν μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες, τότε είναι που και ο Σιγκν θα καταλάβει πως κάποιες υποσχέσεις, οι οποίες είναι δεμένες πάνω του, ίσως… να μην μπορέσουν να εκπληρωθούν!

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΟ BOOK TRAILER:

 
Ποια είναι τελικά η αλήθεια γύρω από το μυστήριο που ντύνει τη ζωή του Σιγκν; Θα την ανακαλύψει; Και αν ναι, ποιο θα είναι το αντίτιμο αυτής;

Η μάχη ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι μόλις ξεκινά και έρχεται να σας θέσει ένα και μόνο ερώτημα: Τελικά πόσο ξυστά από την Πραγματικότητα μπορεί να περάσει η Φαντασία;


1 σχόλιο: