Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

"Ουραν-ίσκος" πολλών αστέρων στο "Princess Andriana Resort & Spa" στη Ρόδο!!!

Οι δρόμοι της απόλαυσης είναι προσωπική υπόθεση. Καθένας από εμάς έχει διαφορετικές  προτεραιότητες στο τι απολαμβάνει περισσότερο. Και ασφαλώς μιλάμε για όλες τις επιλογές που θα μας γεμίσουν αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες. Τη διαδικασία δηλαδή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κύριο συστατικό της ευτυχίας.


Φέτος αποφάσισα να κάνω ενα δώρο πεντάστερων προδιαγραφών στον εαυτο μου. Εκλεισα για τς διακοπές μου λίγες μέρες χαλάρωσης σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στη Ρόδο, που δεσπόζει στη Νότια Πλευρά του νησιού 150 μέτρα από την παραλία, στο Κιοτάρι. 


Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο "PRINCESS ANDRIANA RESORT & SPA", είναι ξακουστό ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού και πρόσφατα βραβεύτηκε με τη διάκριση υψηλού κύρους ως ένα από τα "50 Κορυφαία All Inclusive Ξενοδοχεία στον κόσμο". Ένα υπερσύγχρονο θέρετρο πέντε αστέρων που προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα διαμονής, εξυπηρέτησης και φιλοξενίας. Διαθέτει άνετα και μοντέρνα, κομψά διακοσμημένα δωμάτια, δυνατότητα επιλογής ιδιωτικής πισίνας, εστιατόρια και μπαρ καθώς και μια κορυφαία εγκατάσταση Spa, με το σύνολο των υπηρεσιών να αποτελούν μια εγγυημένη επιλογή για τους επισκέπτες να απολαύσουν παραπάνω από μια ευχάριστη εμπειρία διακοπών πέντε αστέρων. 


Κάποιοι από εμάς, επιλέγουν σαν προτεραιότητα απολαύσης οτιδήποτε είναι ικανό να διεγείρει τον ουρανίσκο μας, να πλανέψει τους γευστικούς μας κάλυκες και να μας προσφέρει την υψηλή γεύση και τα επουράνια αρώματα των πρώτων αγνών υλικών. Μαζί με αυτούς κι εμενα, αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο, είναι το γαστρονομικό ταξίδι γεύσης που έζησα εδώ. 

Οι μπουφεδες στο κεντρικό εστιατόριο "ΜΕDALLΙΟΝ" σου κλείνουν το ματι, προκαλώντας σε να θες να τα δοκιμάσεις όλα. Εδώ θα βρείτε ότι καινούργιο και δημιουργικό εμπνεύστηκε από τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας ο βραβευμένος σεφ Στέλιος Τσιτσιλίαγκος, ως executive chef του ξενοδοχείου. Ο Σεφ, επιμένει να παραμείνει αμετανόητος εραστής της υψηλού επιπέδου πρώτης ύλης (και της εξαιρετικής της γεύσης), την οποία μετουσιώνει σε φινετσάτες δημιουργίες. Μεταφέρει δείγματα του ταλέντου του στην ομάδα του, παροτρύνοντας τους να ξετυλίγουν στις δημιουργίες τους μοναδικά μυστικά της κουζίνας. Στόχος του, να μεταφέρει στο γαστρονομικό χάρτη του νησιού μια αληθινή εκλεπτυσμένης απόδοση της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας με υψηλού επιπέδου τεχνικες, ικανές να κάμπτουν τον αναμενόμενο γαστρονομικό κοσμοπολιτισμό.



Μέσα από μια εξαιρετική ποικιλία που αναβλύζει αρώματα και μυρωδιές από βυθό και γη, το σίγουρο είναι πως αισθάνεσαι την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει. Επιλέγοντας να στήσει μια κουζίνα που βασίζεται πατώντας γερά στην ελληνική πρώτη ύλη, και με το πάθος και την αγάπη όλης της ομάδας, ξυπνά αναμνήσεις που είναι βαθιά χαραγμένες στο DNA του καθενός. Με απόλυτο σεβασμό της πρώτης ύλης που προσφέρει η γη και η θάλασσα, χωρίς την παραμικρή διάθεση για κακοποίηση της που συχνά συναντάμε τα τελευταία χρόνια, ισορροπεί θαυμαστά ανάμεσα στην δημιουργία και στην υπενθύμιση της νοστιμιάς των υλικών που χρησιμοποιεί.


 




 Στο μπουφέ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία για όλες τις προτιμήσεις. Και φυσικά για Vegan, ειδικές διαιτητικές προτάσεις, για όσους έχουν δυσανεξία κάπου, κτλ. 



 





Απροσδόκητα υψηλών επιδόσεων τα επιδόρπια, τα οποία από μόνα τους αποτελούν μια πολύ ειδική κατηγορία έξω από τα συνηθισμένα. Και εδώ τα υψηλής ποιότητας υλικά συναντιούνται με ενδιαφέρουσες συνδιασμούς. 








Εκτός από το κεντρικό εστιατόριο φαγαμε και στο περίφημο MOONLIGHT, με την υπέροχη θέα. Για άλλη μια φορά διαπιστώνεις ποσο η παράδοση συνδιάζεται με την σύγχρονη εκδοχή της γαστρονομίας. Ενώ όλα τα υλικά ειναι φρέσκα, υπάρχουν και κάποιες πρώτες ύλες που εισάγονται αποκλειστικά για να αναδείξουν την αυθεντικότητα της καταγωγής τους στα πιάτα του μενού. 

 
Η αναζήτηση της απόλαυσης στο φαγητό ξεδιπλώνεται παράλληλα με το ταξίδι της ζωής του καθενός. Ο όμιλος Χατζηλαζάρου υπογράφει την ποιότητα και την υψηλή αισθητική ως στοιχεία αδιαπραγματευτα.

Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει που να πάτε για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στις διακοπές σας, μολις σας έδωσα την λύση!  

                                                                                                                              Επιμέλεια: Ευα Νάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου